Terugbetalingsbeleid

Ruilen & Retour

Is het product niet naar wens? Laat het ons binnen 14 dagen weten en wij doen er alles aan om tot een oplossing te komen. Kunnen we het probleem niet voor je oplossen? Dan bieden we een niet-tevreden-geld-terug-garantie en storten het geld, na verwerking van de retour, binnen 5 werkdagen terug op je rekening met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt.

In de periode van 30 dagen na ontvangst van je totale bestelling heb je de mogelijkheid te herroepen. Je bent op tijd met herroepen als je de producten verzendt voordat deze termijn is verstreken. Tijdens deze bedenktijd van 30 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je dient het product slechts in die mate uit te pakken, zodat je kunt beoordelen of je het product wenst te behouden. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een fysieke winkel zou mogen doen.

  • Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
  • Om de hygiëne voor onze klanten te kunnen waarborgen, zijn sommige producten zoals de Machouyou verzegeld. Zo garanderen wij dat het product niet eerder in gebruik is geweest. U mag een verzegelde verpakking niet openmaken. Doet u dit toch? Dan zit u aan de koop vast. Na het openen van de verpakking, is retourneren niet meer mogelijk.
  • Wanneer je een bestelling in zijn geheel retourneert ontvang je het totale factuurbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een bestelling gedeeltelijk retourneert ontvang je enkel de artikelwaarde terug.
  • Let op: de directe kosten voor het terugsturen van je producten zijn voor je eigen rekening. Houd er rekening mee dat deze kosten ongeveer gelijk zijn aan de verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van de zending.
  • Het consumentenretourrecht is niet van toepassing op zakelijke orders.

Stuur een email naar support@kadopa.nl om je retour aan te melden. Als je in aanmerking komt sturen wij instructie en een retourlabel om je retour terug te sturen naar ons magazijn in Apeldoorn. Vul je ordernummer in uit je bevestiging en gebruik (of meld) je emailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

Vragen? Bel ons op +31 (0) 85 303 82 37 of mail ons op support@kadopa.nl. Wij reageren binnen 24 uur.