Verzenden & Ontvangen

Verzenden & Ontvangen

  • Op werkdagen vóór 23:00 u. besteld, dezelfde dag verzonden. 

Levertijd in Nederland:

Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 23.00 uur worden dezelfde werkdag verzonden. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 23.00 uur en in het weekend worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd. Levertijd kan afwijken afhankelijk van de afmeting van het pakket.

De gemiddelde levertijd voor Nederland is 1 - 3 werkdagen. Voor België en ook naar Vlieland en Terschelling geldt een transittijd van één extra werkdag. Het aantal dagen is gebaseerd op de normale dienstverlening van de vervoerder, maar deze zijn niet gegarandeerd. 

Een enkel product kan een afwijkende levertijd hebben, wat altijd te vinden is in de specificaties op de product pagina.

Bijna alle producten hebben nu al in de specificaties staan:

  • Op werkdagen vóór 23.00 u. besteld, dezelfde dag verzonden. 

Let op! De bovenstaande regel geldt alléén voor producten waarbij deze regel vermeld staat in de specificaties! 

Bij enkele producten, die nu onderweg zijn, en pas over enkele dagen beschikbaar zijn, staat precies wanneer er wordt verzonden in de specificaties van de product-pagina, èn bovenaan de tekst op de product-pagina van het uitzonderings-product.

Vragen? Bel ons op +31 (0) 85 303 82 37 of mail ons op support@kadopa.nl. Wij reageren binnen 24 uur.

We verzenden alleen naar Nederland en België. 

Verzenden met Track & Trace

We zorgen er altijd voor dat je je bestelling kan volgen met een track & trace. Dat is wel zo fijn. De Tracking Code is soms pas 's avonds of de volgende dag actief.

Verzendkosten

Nederland   GRATIS 
België          €  1,49

Ontvang € 3 KORTING PER STUK,
als je 2 of meer producten bestelt